• Vandaag besteld, dezelfde dag verzonden!
  • Levertijd 1-3 dagen!
  • Verzending naar België € 6,95

Hoe stuurd u een zending retour?

Het kan altijd gebeuren dat u perongeluk iets verkeerd besteld hebt of dat het toch niet helemaal paste naar wens. Gelukkig is het altijd mogelijk om iets weer terug te sturen!

Hieronder staat ons retourbelijd nog eens stap voor stap uitgelegd!

Helaas zijn wij niet in staat om de kosten van een retourzending voledig te vergoeden dus vragen wij een retourvergoeding van €5,50 voor een verzending vanuit Nederland. Mocht u nu van buiten Nederland een retour willen aanvragen neem dan even contact met ons op via de app of mail. 

Mocht u nu enkel een brievenbuspakketje hebben dan mag u deze zelf via PostNL naar ons opsturen dit is goedkoper dan een retourlabel bij ons.

Als u wat naar ons retour stuurd doe dit dan naar:

Hijab Heela

Edelsmidsdreef 4

2871WX Schoonhoven

 

Vermeld altijd even uw factuur nummer er op een briefje bij!

Retourneren (herroepingsrecht)

Mocht u niet volledig tevreden zijn met uw aankoop dan kunt u uw bestelling, zonder opgaaf van reden, retourneren waarna u het door u betaalde aankoopbedrag terugbetaald krijgt. Hierbij gelden de volgende voorwaarden en procedures:

1. U geeft binnen 14 dagen na ontvangstdatum van de bestelling aan dat u uw bestelling wilt retourneren. Dit kunt u doen door een email te sturen aan: Info@HijabHeela.nl of door ons contactformulier te gebruiken.

2. U kunt gebruikmaken van ons retourportaal hierin word u stap voor stap door het retourproces heen begelijd en kunt u gemakkelijk een label printen de kosten bedragen €5,50 per verzending voor een zending binnen Nederland mocht u nu van buiten Nederland een retour willen sturen neem dan alstublieft even contact met ons op via de app of mail.

3. Wij vragen u de producten met track en trace naar ons kantoor te versturen. De verzendkosten voor het terugsturen zijn voor uw rekening.

4. Zodra wij de producten hebben ontvangen, krijgt u daar een bevestiging per email van.

5. Als u heeft aangegeven het aankoopbedrag terug te willen ontvangen, dan storten wij het bedrag zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 30 dagen, terug op uw rekening. Het geld wordt teruggeboekt op de rekening die u heeft gebruikt om de artikelen af te rekenen.

6. Geretourneerde artikelen dienen geen gebruikers sporen te bevatten en dienen zo mogelijk in de originele verpakking te zitten inclusief aangehechte kaartjes.

7. Zorgt u er voor dat u bij de door u geretourneerde bestelling een kopie bijvoegd van de factuur.